Halliosakkeet

Uusi halliosio valmistumassa - Osakkeet nyt myynnissä (182 ja 212 m2)

Hyvinkään Martinsyrjäntie 8 tontille on juuri valmistunut kolmas halliosio. Uusi hallirakennus koostuu kahdesta erillisestä hallista, jotka tarvittaessa myös yhdistettävissä. Isommassa lattiapintaa on 212 m2 ja pienemmässä 182 m2. Isommassa on 59 m2 kokoinen yläparvi, jota voi hyödyntää esim. toimisto- tai esittelytilana. Yläparvi on mahdollista saada myös pienempään osakkeeseen. Suuret 5 m leveät ja 4,5 m korkeat nosto-ovet, sosiaalitiloja, wc, öljynerotuskaivo ja internetyhteys. Maalämpö takaa edulliset lämmityskustannukset.

Kakkososion halliosake (108m2) vapautumassa

Kakkososion halleista on vapautumassa 108 neliöinen halliosake, joka on nyt myynnissä. Osakkeessa suuri nosto-ovi, wc, öljynerotuskaivo ja internetyhteys. Maalämpö takaa edulliset lämmityskustannukset. Tiedustele myös vuokrausmahdollisuutta.

Ota yhteyttä ja varaa esittely!

P. 040 562 8285 / Levonen
info@hallipiste.fi

Lataa esite (PDF)

Hallipisteen halliosakkeet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyvinkään Martissa, Martinsyrjäntie 8, Hyvinkää. Kaikissa halliosakkeissamme on maalämpö, isot nosto-ovet, öljynerotuskaivo ja internetyhteys. Tarpeiden mukaisia lisävarusteita saatavilla mm. wc, suihkutila, pienkeittiö.

> Katso kuvagalleria